Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lamm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är inte så vanligt med lamm till pasta, men prova den här rätten det är väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka köttet. Skär det i portionsstora bitar.
  2. Skala vitlöken, repa bladen från rosmarinkvisten. Finhacka vitlök och rosmarin.
  3. Värm oljan och bryn köttet på alla sidor i en gryta, gärna gjutjärn. Häll bort stekfettet.
  4. Lägg i smör, vitlök och rosmarinhacket i grytan. Rör ut tomatpurén i köttbuljongen och lägg i köttet.
  5. Krydda med salt och peppar. Blanda väl. Låt koka i 30 minuter.
  6. Koka pastan enligt förpackningen.
  7. Servera tomatsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.