Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lax och grädde

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Pasta al Salmone som det heter på italienska, är en otroligt god och superenkel pastarätt! Laxsåsen gör du under tiden pastan kokar, den är mycket snabb att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten till pastan med grovt salt, ca 1 tsk.
  2. Skär laxen i tärningar och lägg i en stekpanna tillsammans med lite olja, låt laxen steka lite tills den får lite färg. Tillsätt grädden efter någon minut och rör om ordentligt. Låt stå någon minut till.
  3. Det kan hända att ni får stänga av värmen innan pastan är färdig men det är inget problem, bara ni ser till att röra om ordentligt.
  4. När pastan är färdigkokt så häll över den i stekpannan tillsammans med såsen och rör om ordentligt innan du förbereder tallrikarna. Krydda med svartpeppar. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.