Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med linsragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod linssås är aldrig fel, här fullproppad med svamp. En ragu är som gjord för att frysa in i lagom stora portionsförpackningar, så gör en rejäl sats! Laktosfri och äggfri. För glutenfri variant använd glutenfri pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Fräs champinjoner, paprika, morot, ful lök och vitlök i olivoljan tills allt mjuknar och får lite färg, ca 10 minuter.
  2. Blanda ner lagerblad, krossade tomater, vatten, linser, oregano, salt och peppar. Koka upp och låt sjuda i ca 15 minuter eller tills linserna är mjuka.
  3. Servera linsragun tillsammans med den kokta pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.