Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med marulk och broccoli.

(1 kommentar)  
Pasta med marulk och broccoli. Pasta med marulk och broccoli.
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta var ett eget hittapå recept som jag blev väldigt nöjd med :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1 Dela broccolibuketterna i små kvistar. Koka upp en kastrull, lägg i broccolin o koka i 2-3 minuter. Låt den rinna av o fräscha upp den under rinnande kallt vatten.
  2. 2 Hetta upp olivoljan i en normal stor stekpanna. Lägg i marulken och stek den tills fiskköttet är vit. Blanda sedan i broccolin, peppra o salta. Häll i vispgrädden och pressa vitlöksklyftorna o rör i. Låt det sjuda på svag värme o rör om då och då.
  3. 3 Koka under tiden upp en kastrull med lättsaltat vatten. Lägg i pastan, låt den koka i ca 8-10 minuter, så att den blir "al dente".
  4. 4 Stek fetaosten så den blir lite mjuk men inte rinnig. Blanda ihop pastan med "marulksgrytan" och häll på fetaosten, färdigt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StephanieHarms 18 maj 2010

    Såhär blev det när det var färdigt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.