Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med morots- och fetasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En pastarätt som passar till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och skär morötterna i skivor. Koka morötterna mjuka i buljongen i en kastrull under lock ca 8 minuter
  3. Mixa morötterna med buljongen med mixerstav. Rör i crème fraichen. Smula i fetaosten och smaka av med salt och peppar. Rör i oliverna.
  4. Låt pastan rinna av och servera med morots- och fetasåsen och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.