Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med mozzarella och tomat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God, enkel, mättande och extremt snabblagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente enligt anvisning på paketet. Skär under tiden mozzarella och tomat i lagom stora bitar. Blanda detta med färsk basilika, nymald svartpeppar och olivolja.
  2. Häll av pastan. Vänd ner mozzarella- och tomatblandningen i pastan och låt alltsammans vila i den varma kastrullen några minuter.
  3. Servera gärna med din favoritpesto. (Barillas Pesto Rosso rekommenderas!)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jennyjenny 6 januari 2010

    Såhär enkelt kan vara så gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.