Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med örtfrästa jordärtskockor och rucola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jordärtskockor gör sig fantastiskt bra i en pastarätt med örter, tomat och parmesanost. Rucolasalladen ger en nötig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala jordärtskockorna och skär i avlånga bitar. Fräs med smör och vitlök i stekpanna i ca 15 minuter. Strö på örtkryddan i slutet.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Blanda pasta och jordärtskockor med rucola och skivade körsbärstomater. Toppa med riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.