Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med paprikasås, fläskfilé och rostade pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Fräs paprikan i oljan i en kastrull. Häll på vin och buljong. Låt koka ca 10 min. Mixa i matberedare. Häll tillbaka i en kastrull och låt koka upp. Tillsätt grädden och red med maizenaredning. Smaka av med salt, socker, kajennpeppar och pressad vitlök.
  2. Putsa fläskfilén och skär i strimlor. Fräs strimlorna i matfettet i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rosta nötterna i en torr stekpanna eller i mikrovågsugn. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt rinna av och blanda med sås och fläskfilé. Strö över pinjenötterna.
  3. Servera pastan med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.