Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med pestosås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Sommargrönt är skönt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka persilje- och basilikabladen, mixa dem tillsammans med den skållade mandeln, pinjenötterna, och olivoljan. Mixa gärna lite grovt för att få struktur på såsen och rör till sist ner den rivna parmesanosten.
  2. Koka pastan enligt instruktioner och häll över den i ett durkslag.
  3. Finhacka löken och vitlöken och låt den svettas i lite olja under några minuter i pastakastrullen. Tillsätt vatten, crème fraiche och pesto, låt sjuda i tio minuter.
  4. Smaka till sist av med salt och peppar och red eventuellt såsen med majsena till önskad konsistens. Häll i pastan i såsen, rör om och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.