Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med rostade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket god vegetarisk rätt som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Skär löken i båtar. Dela körsbärstomaterna på mitten. Skär resten av grönsakerna i bitar. Lägg lök, zucchini, aubergine och paprika i en långpanna. Strö över vitlök, oregano, salt och peppar. Droppa över olivolja och balsamvinäger. Baka grönsakerna i ugnen ca 30 minuter. Vänd dem i pannan efter halva tiden.
  3. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten den tid som anges på förpackningen. Lägg körsbärstomaterna i långpannan med övriga grönsaker och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter. Låt pastan rinna av och blanda den med grönsakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.