Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med saffran och skaldjur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För finsmakare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och spola hastigt lite kallt vatten över.
  2. Medan pastan kokar , blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull, utom kräftstjärtarna, och koka tills såsen börjar tjocknar något. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ta av kastrullen från värmen och lägg i kräftstjärtarna. Servera såsen med pastan och garnera med lite persiljekvist.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 26 september 2008

    Mmmm påminner mej om en god varm skaldjurspasta vi hade på en restaurang jag jobbat på i Lund. Ljuvlig"!! Mitt tips är att blanda ihop allt innan servering och låta smakerna smälta ihop lite o såsen gå in i pastan. Mumma :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.