Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med salami och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skala och skiva löken tunt, kärna ur och strimla paprikan, skär squashen i stavar, strimla korven och tärna osten.Fräs löken mjuk i lite margarin. Tillsätt paprika, squash och pressad vitlök. Låt det fräsa med några minuter. Tillsätt salsan och låt det puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.Blanda den nykokta pastan med salami och ost. Häll över allt i en smord eldfast form. Täck med aluminiumfolie. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera pastan genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.