Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med scampi och dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och festligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken och små paprikatärningar lätt i smör. Rör i mjölet och späd under vispning med vin och grädde. Koka sakta några minuter och tillsätt bitar av osten att smälta. Blanda i senap, creme fraiche, dragon. Torka av kräftstjärtarna och stek i några minuter. Lägg dem i såsen att sjuda ett par minuter och smaka av. Koka pastan efter anvisning på paketet.
  2. Servera pastan och scampisåsen med permesanost till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.