Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med skink och ärtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott, syrligt med sött inslag, en bra kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinkan och purjolöken i små bitar. Stek skinkan och purjolöken mjuk. Tillsätt grädde, cayenpeppar, salt, peppar och chilisås.
  2. Koka i 15 min, efter 10 min lägg i ärtorna och låt dessa koka med i 5 minuter.
  3. När såsen kokat färdigt strö över persilja.
  4. Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.