Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med skinksås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt recept på pasta med skinksås. Skinksåsen gör du under tiden pastan kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skär kassler i tärningar.
  2. Skinksås: Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken och vispa i resten av mjölken. Tillsätt grädde eller margarin. Sätt på plattan och koka upp under omrörning. Låt koka ett par minuter.
  3. Tillsätt kasslertärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg pastan på tallrikar och häll skinksåsen över. Servera med t.ex. kokt broccoli eller en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Skittles 5 januari 2009

    Helt OK, lite klen smak. Pressade ner en vitlöksklyfta och hade riven parmesan över vid servering. Funkar bra som grundsås som kan smaksättas med lite av varje, curry, ädelost, vitlök... Barnen gillade den i alla fall starkt!

  • Karolina92 28 maj 2012

    Bra recept! Har gjort den en gång innan, idag gör jag den igen! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.