Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pasta med spenat- och grönmögelostsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod vegetarisk festmåltid, hyfsat kalorisnål. Önskar du ännu smalare rätt, minska creme fraichen och öka mjölken och red med lite mjöl.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Tina spenaten och krama ur vattnet. Fräs vitlök i lite smör eller olja. Sätt i creme fraiche och mjölk och koka upp. Smula i osten och koka såsen i ca 3 minuter. Rör i spenaten och låt den bli varm. Blanda pastan och såsen. Servera med en fräsch sallad eller enbart skivade tomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • conradj 4 december 2015

    Var ser man ingredienserna? Hittar bara hur man gör

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.