Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med spenat och svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamptider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta svampen om det behövs, skär den i skivor. Skala och hacka löken. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt spenaten koka med de sista 45 minuterna.
  2. Hetta under tiden upp lite fett i en stekpanna och fräs svamp och lök tills de fått färg. Rör om då och då. Blanda ner crème fraiche och senap och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt pasta och spenat rinna av väl. Häll tillbaka dem i grytan och blanda i svamp- och löksåsen. Fördela i varma tallrikar och servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ankianka 2 april 2008

    Det här är min absoluta favvo pastarätt, sen länge. Enda gången ungarna inte gnäller när dom får veggomat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.