Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med stark fläsksås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En svensk version av det italieska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläsket i strimlor, knaperstek dem i stekpanna. Finhacka lök och vitlök
  2. Fräs det i lite stekflott i en kastrull i med tomatpurén fräs lite till.
  3. Häll i tomaterna och vin, krydda men cayennepeppar, ta det försiktigt så det inte blir för stakt, smaka av. Salta ev. lite
  4. Låt såsen koka medan fläsket vilar på hushållspapper.
  5. Koka pastan enl. anvisning på förpackningen. Häll av pastan, häll tomatsåsen över pastan strö över det knapriga fläsket blanda och servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.