Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med stekta laxkuber, sardeller och gremolata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Raka sardeller blir godsst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna på hög värme runt om ca 3 min så att de får en knaprig yta.
  3. Lyft ur laxen, sänk värmen och lägg sardeller, vitlök och chili i stekpannan. Stek någon minut.
  4. Vänd ihop pastan med persilja, citronskal (endast det gula) och oljan med sardeller, vitlök och chili.
  5. Smaka av med citronsaft och toppa med laxkuberna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.