Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med svamp och rostade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod vegetarisk rätt med smak av svamp och grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pasta vatten i en kastrull och gör under tiden följande. Häll lite olivolja på paprikan och blanda runt. Häll lite olivolja på sugarbeansen och blanda runt. Häll lite olivolja på tomaterna och blanda runt. Hetta upp en grillpanna till medelvärme och grillstek paprikorna och rör runt tills det fått en grillyta runt sig och krympt ihop lite, lägg upp i en ungsfast form och håll varma i 75 gradig ugn.
  2. Grillstek sugarbeansen och rör runt tills de får en grillyta runt sig, lägg ner även dem i ugnsformen. Gör slutligen likadant med de halverade tomaterna och lägg även dem när de är färdiga i formen. In i ugnen och håll värmen.
  3. Ta fram en stekpanna och häll i ca 2 msk olivolja och bryn svampen mjuk. Lägg över ett stänk skydd eller lock då kantarellerna sprätter. Lägg även över svampen i formen med de andra görnsakerna, håll varma.
  4. Lägg i pastan då vattnet kokar tillsammans med lite salt och olja koka enligt anvisningarna på paketet. Då pastan är klar sparar du 1 dl av kokvattnet i kastrullen och silar av resten. Nu blandar du ihop pastan med osten och de varma grönsakerna och svampen, kryddar och serverar genast. Jättegott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.