Instruktioner
1. Börja med att koka pastan tills den är Al dente.
2. Koka sedan din tomatsås.
3. Halvera cocktailtomaterna och stek dessa i olja med vitlök.
4. Krydda upp såsen med salt, peppar och samtliga örter.
5. Koka ihop detta i ca 10 min
6. Stek sedan ditt kycklingbröst i olja, vitlök och timjan på hög värme. Se till att kycklingen får en fin gyllenbrun yta. (Krydda ditt kycklingbröst med salt och peppar)
7. Baka sedan av denna kyckling i 120 grader tills den har en innetemperatur på ca 60 grader.
8. Medan kycklingen går klart i ugnen så förbereder ni era primörer.
9. Skala sparris och morötterna och skiva ned i passande bitar.
10. Skiva ned portabellosvampen.
11. Börja med att steka morötterna.(längst tillagningstid).
12. Lägg sedan ned svampen och en klick smör.
13. Sist går du ned med sparrisen. Se till att krydda upp grönsakerna med salt och peppar.
14. När kycklingen är klar så låter du den vila i ca 5 min.
15. Värm sedan upp tomatsåsen med pastan.
16. Rätten är redo att serveras.