Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Napolitana

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Traditionell vegetarisk pastarätt

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök, morot, selleri och tomater. Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull eller stekgryta och tillsätt lök, morot och selleri. Låt det fräsa ca 10 minuter och rör om då och då. Rör ned tomaterna i grytan och tillsätt persilja, socker och lite drygt 1 dl vatten. Låt det koka upp, sänk sedan till låg värme och låt allt sjuda under ett lock på glänt i ca 45 minuter. Rör om då och då så att det inte fastnar i botten. Späd med extra vatten vid behov till önskad konsistens och smaka av med salt och peppar. Servera till nykokt pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.