Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta New Orleans

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här pastarätten har fått sitt namn efter den amerikanska södern där man ofta äter färgglad och stark mat. Med svarta och vita bönor i en röd tomatsås är rätten en fröjd för både öga och smaklökar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skala löken och moroten, hacka löken grovt och strimla moroten fint.
  2. Fräs lök och morot i olivolja i en stekgryta. Tillsätt tomater, svarta och vita bönor, tacokrydda och chili.
  3. Sjud såsen 5 minuter. Häll i osten och smaksätt med salt, basilika och paprikapulver.
  4. Häll av vattnet från pastan, fördela den i djupa, varma tallrikar och häll såsen över. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.