Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta nicoise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastasallad med tonfisk, sommartomater, gröna bönor, citron och senapsvinägrette, denna pastan har allt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i en stor kastrull med vatten. Skrubba morötterna och lägg ned morötter och haricots verts i pastavattnet när det återstår ca 4 minuter av koktiden. Häll av och skölj snabbt i kallt vatten. Låt rinna av i ett durkslag.
  2. Koka äggen. Skiva tomaterna och halvera rädisorna. Skiva rödlöken tunt. Vispa ihop dressingen och blanda med pasta, morötter, haricots verts och rödlök. Vänd in tomater och rucola. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera salladen toppad med tonfisk, ägg och en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.