Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta- och kasslergratäng

 
Pasta- och kasslergratäng Pasta- och kasslergratäng
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och enkel pastarätt och framför allt smakade rätten fantastiskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader. Blanda ihop kassler, pasta och paprika i en smord ugnsform.
  2. Koka ihop vatten, grädde, fond, senap och tomatpuré. Låt koka ihop nån minut. Jag är ingen älskare av dijonsenap så jag tog skånsk grovsenap, det går bra med vanlig också.
  3. Red av såsen med maizenamjöl utrört i lite vatten. Låt småkoka nån minut till.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Slå såsen över pastan och vänd runt. Strö över riven ost. Gratinera i ugn tills gratängen fått fin färg och osten smält ca 15 min i 225 grader.
  6. Hoppas det smakar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.