Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Uppskattad maträtt av både barn och vuxna. Går dessutom bra att förbereda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente. Stek de strimlade kycklingfiléerna gyllenbruna. Salta och peppra
  2. Tillaga bearnaisesåsen enl. förpackningen.
  3. Blanda ihop creme fraiche, bearnaisesås och mango chutney.
  4. Blanda kyckling och pasta, och lägg i en eldfast form. Slå såsen över och strö sist över den rivna osten.
  5. In i ugnen i 200* tills osten är gyllenbrun - ca 20 min
  6. Servera med en sallad till. J ag måste säga att ofta har vi bara rårivna morötter till, vilket vi tycker är nog så gott.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bjuranna 30 juli 2008

    Krämig och välsmakande.

  • Mikkos40 26 oktober 2008

    Mycket uppskattad,till och med sonen i huset tyckte om den. Så denna kommer att serveras flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.