- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En rätt som passar till nöt, fläsk och fågel, men är lika god som ensamrätt.
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
- Koka pastan.
- Hacka gula och vita lökar. Stek svampen tillsammans med löken.
- Krydda med salt och peppar.
- Smörj en ugnsfast form. Häll i pastan och svampröran. Blanda väl.
- Koka ihop den vita såsen. Ta ca. 3-4 dl mjölk, koka upp, vispa i mjölet och späd på med resten av mjölken.
- Krydda med salt, peppar och muskot. Häll såsen över hela formen.
- På med den rivna osten och grädda gratängen tills den fått fin färg.
Publicerat den
16 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta var helt okej men inget jag skulle kunna äta mycket av. En bra lunch med sallad och bröd till!