Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta och svampgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En rätt som passar till nöt, fläsk och fågel, men är lika god som ensamrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Koka pastan.
  3. Hacka gula och vita lökar. Stek svampen tillsammans med löken.
  4. Krydda med salt och peppar.
  5. Smörj en ugnsfast form. Häll i pastan och svampröran. Blanda väl.
  6. Koka ihop den vita såsen. Ta ca. 3-4 dl mjölk, koka upp, vispa i mjölet och späd på med resten av mjölken.
  7. Krydda med salt, peppar och muskot. Häll såsen över hela formen.
  8. På med den rivna osten och grädda gratängen tills den fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 16 februari 2010

    Detta var helt okej men inget jag skulle kunna äta mycket av. En bra lunch med sallad och bröd till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.