Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gräddig pastasås med kyckling, paprika, senap och dragon.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Tärna kycklingen och hacka löken. Fräs kyckling och lök i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Tillsätt strimlad paprika. Tillsätt senap, dragon, grädde, buljongtärning och vatten. Låt puttra samman i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ytterstedt 18 mars 2013

    Ta 2 matskedar vatten istället för 2 dl så är det perfekt. Blir för slabbigt annars :) Jag kör på Quorn istället för kyckling oxå, i dessa miljötider. Och grönsaksbuljong istället för hönsbuljong. Funkar lika bra. Riktigt gött!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.