Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Polly

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 32 minuter
Skriv ut

Denna maträtt garanterar vi att ni ej kommit i kontakt med tidigare. Den kommer nämligen ursprungligen från eget kök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pastan för sig men spara en halv dl av vattnet och låt sjuda tillsammans med matlagningsgrädde och soja tills varmt på svag värme. Krydda med grönsakskrydda och salt. Tillsätt mjöl redningen och låt koka upp i någon minut tills krämigt. Tärna persikan och tillsätt med persikospadet. Häll i filmjölken och de krossade cashewnötterna under rörning. Till sist kantarellfonden och den skivade skinkan. Serveras tillsammans med äppelmos, pesto och toppa med riven ost.
  2. Att rekomenderas!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.