Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Primavera

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Vegetarisk pasta!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, vitlök och skär selleristjälken i skivor. Fräs alltsammans, utan att det tar färg, i någon matsked olivolja i en tjockbottnad kastrull eller panna. Skär tomaten i klyftor och kläm ut kärnorna. Tärna tomatköttet och lägg i pannan, liksom den hackade persiljan och sockret. Låt koka ihop på måttlig värme 5-10 minuter. Tillsätt lite vatten under tiden till lagom såsig konsistens. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rosta pinjenötter eller flagad mandel i torr stekpanna. Blanda den kokta pastan med den varma tomatsåsen. Blanda också i rucolan och pinjenötter/mandel. Servera med flagad eller riven parmesanost och eventuellt lite extra olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.