Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta szechuan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Strimla köttet tunt, bryn den i olja i en stekpanna. Skölj och strimla purjon, likaså med paprikan. Tillsätt de strimlade i stekpannan. Låt kött och grönsaker fräsa i några minuter, tillsätt chilisås och soya. Blanda vatten och potatismjöl, tillsätt redningen under omrörning. Låt allt koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.