Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med bechamelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Vegetarisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan något kortare än anvisningarna.
  2. Blanda samman ingredienserna till tomatsåsen och koka ihop.
  3. Rör samman vetemjöl, mjölk och kryddorna till bechamelsåsen. Koka upp och låt puttra på svag värme ett par minuter.
  4. Lägg pastan i en formen. Häll över tomatsås och sist bechamelsås. Rör ihop ytterst lite! Lägg ev. på riven ost eller keso. Gratinera i 25 min i ugn på 225 grader.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.