Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med kassler och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett. Fram med formen på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 225º
  2. Tina spenaten. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av den och varva den med kasslern i en stor ugnssäker form.
  3. Fräs spenaten i margarinet i en kastrull. Strö över mjölet och rör om. Häll i mjölken och koka upp under omrörning. Låt sjuda ett par minuter. Ta kastrullen från värmen och rör ner 1 dl ost och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner såsen i formen, lägg på tomat-skivorna och strö på resten av osten.
  4. Gratinera i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Servera med morötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.