Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med kycklinglårfilé och chorizo

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lårfilén är saftig och snabb att tillaga. Chorizon kan ersättas med tex rökt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén i smör, salta och peppra, ta upp och lägg åt sidan.
  2. Bryn lök, paprika och champinjoner i lite smör. Tillsätt korven och bryn ytterligare några minuter.
  3. Blanda crème fraiche med chilisås och smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ihop pastan med chorizoblandningen och bottna en smord gratängform.
  5. Fördela lårfilén, tryck ner den i pastan.
  6. Häll över crème fraiche och toppa med osten.
  7. Gratinera i 225º i 15-20 minuter tills osten fått färg.
  8. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • u43pwn 12 februari 2010

    No Comment's

  • Odler 20 februari 2011

    Matigt och käkigt! Gillades av alla i familjen. Blir goda matlådor att frysa in.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.