Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastalåda a´la Kajsa Varg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Som vanligt blev det ett hopkok bara så där. Och det blev såå gott.. Som tur var hade jag varit smart och skrivit upp vad jag hade i, så nu kan jag göra det igen. Och ni kan också få prova.. Jag har en benägenhet att ta vad jag har och blanda ordning det till något..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Koka makaronerna enligt förpackningen. Häll av vattnet och ha på olivoljan så makaronerna inte kladdar i hop. Blanda i vitlökspulvret.
  3. Stek köttfärsen och ha sedan i det i en gryta. Hacka löken och champinjonerna grovt, men det är ju en smaksak. Stek svampen och löken och häll sedan i även detta i grytan. Blanda i kidneybönorna, majsen och de krossade tomaterna med köttfärsröran.
  4. Ha i sockret och smaka av med salt, peppar och ketchup.
  5. Blanda köttfärsröran med makaronerna i en ugnsfast form.
  6. Blanda äggen med 3 dl mjölk och 150 g riven ost. Häll detta över och eventuellt rör om i formen så osten blir blandad. Strö resten av osten ovan på.
  7. In i ugnen 25-30 minuter. Ta ut och häll på 1 dl mjölk medan det är varmt. Låt stå i 5 minuter innan servering så mjölken kan dra in.
  8. Smaklig måltid!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matmammansfavoriter 22 februari 2011

    gott!

  • fiddili 22 februari 2011

    Oj har du redan hunnit prova?? :D Ja jag tyckte det var väldigt gott.. Mycket godare än vad jag trodde. Längtar tills det är dags att luncha på resterna..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.