Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastaomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastaomelett - en god variant av en klassisk variant. Dessutom är den laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Förstek pastan i olivolja i en stekpanna med ugnsfast handtag.
  3. Vispa samman ägg, mjölk, riven parmesan, salt och peppar.
  4. Häll över pastan, sänk värmen på spisen och låt stekas 5 minuter.
  5. Hyvla över lagrad ost. Ställ sedan in hela pannan i ugnen i 15-20 minuter.
  6. Låt stå och svalna 10 minuter innan servering.
  7. Eller tag med på utflykten och ät kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.