Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastapytt med ajvar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept med den ungerska röran ajvar relish - vilken är underbart god. Finns i många olika smakvariationer nu. Den vanliga milda och starka är våra två favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten.
  2. Ansa och strimla purjo och vitlök. Stek detta med färsen i oljan tills färsen blivit smulig. Tillsätt grönsaksblandningen och krydda med salt och peppar. Rör i ajvar.
  3. Häll av pastan och vänd ner i fräset.
  4. Servera direkt med strimlad sallad och lätt crème fraiche.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 21 oktober 2009

    Bra, snabb, billig och enkel vardagsmat. Jag tyckte det var jättegott kanske för att det precis var färdigt när jag kom innanför dörren. Tonåringarna tyckte det var lite smaklöst, så nästa gång blir det med stark ajvar relish. Ingen av oss tyckte att crème fraiche behövdes till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.