Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastarullar med lammfyllning

 
Skriv ut

Lite annorlunda, men gudomligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman mjölk och ströbröd i en bunke. Värm ugnen till 175 grader. Arbeta samman färsen med ströbröd, parmesan, salt och peppar. Hacka spenaten grovt. Blanda ned den i färsen. Fördela oljan i en avlång ugnsfast form. Blanda samman skyn utom tomathacket och parmesan.
  2. Pensla pastaplattorna med lite sky. Lägg en tjock sträng färs på varje bit och rulla samman dem. Lägg rullarna med skarven nedåt i formen. Blanda ned tomathacket i resten av skyn och fördela den över rullarna. Täck med bakplåtspapper eller alumuniumfolie.
  3. Grädda i ca 30 minuter. Ta av pappret och strö över osten. Grädda ytterligare ca 10 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.