Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastarullar med tonfisk och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tonfisken i fyllningen kan varieras med rökt lax eller skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på Ugn 225°
  2. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Låt tonfisken rinna av. Kärna ur och hacka oliverna. Fräs spenat och vitlök i smör någon minut. Rör ner tonfisk och oliver. Salta och peppra.
  3. Sås: Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Låt det koka upp under vispning koka några minuter. Rör ner 2/3 av osten och smaksätt med salt och peppar. Häll lite av såsen i botten på en ugnssäker form.
  4. Rör ner någon dl ostsås i spenatröran. Lägg sedan fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i formen. Häll över resten av såsen och strö över osten som är kvar. Dela tomaterna och lägg dem bredvid rullarna. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.