Tonfisken i fyllningen kan varieras med rökt lax eller skinka.
Instruktioner
- Sätt ugnen på Ugn 225°
- Tina spenaten och pressa ur vattnet.
Låt tonfisken rinna av.
Kärna ur och hacka oliverna.
Fräs spenat och vitlök i smör någon minut.
Rör ner tonfisk och oliver. Salta och peppra.
- Sås: Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Låt det koka upp under vispning koka några minuter. Rör ner 2/3 av osten och smaksätt med salt och peppar. Häll lite av såsen i botten på en ugnssäker form.
- Rör ner någon dl ostsås i spenatröran.
Lägg sedan fyllningen på lasagneplattorna.
Rulla ihop och lägg dem i formen.
Häll över resten av såsen och strö över osten som är kvar.
Dela tomaterna och lägg dem bredvid rullarna. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Publicerat den
16 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar