Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet på den här pastasalladen går runt bland mina vänner och bekanta den är väldigt populär. Ps. man kan göra den som en potatissallad då utesluter man köttet och pastan och blandar i kokt kall skivad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och låt den kallna.
  2. Skär kasslern (skinkan) i tärningar. Strimla den vita saltgurkan. Dela körsbärstomatena. Strimla purjolöken . Blanda ihop allting och blanda i Provencale-såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vintra 23 oktober 2008

    En av mina favorit sallader. Burkar använda gräddfil eller creme fraiche och blanda egna örter. Väldigt gott att ha i halverade vindruvor också. Härligt mot det salta i gurkan. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.