Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Konstig kompott men gott

Ingredienser

Instruktioner

Koka tagiatellen al dente. Bryn färsen i olja tills den får fin färg. Krydda och lägg sedan i grovhackade räkor rör om. Vänd ner halverade tomater, finhackad vitlök, spenat, oliver och citronskal. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner pastan och servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pyllepappa 22 mars 2011

    Hej Då jag var lite tveksam till detta recept gjorde jag direkt en rätt av detta. DÖM OM MIN FÖRVÅNING. Det smakade alldeles utmärkt och vi hade en underbar måltid. Köpte 2hg oskalade räkor och tog i 50gram spenat Hälsningar Lennart

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.