Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pastasallad á la Medelhavet (eller quinoa)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Verkligen jättegod om du frågar mej-barnen däremot är glada om de slipper äta av denna. BRA! desto mer till mej då ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan eller quinoa enl anvisningarna på paketet men med lite mer salt än vanligt. Skölj noga i kallvatten. Tärna tomaterna, både de färska och de soltorkade. Skiva rödlöken tunt. Dela avokadon och skär i tunna skivor. Blanda alla ingredienser, även sallad, basilikablad, fetaost och oliver i en stor skål. KLART :)
  2. Eventuellt kan du: Ringla lite olivolja över salladen ELLER Blanda lite olivolja med rivet skal och saft från ½ citron och häll över salladen SAMT strö över nötter eller frön.
  3. På bilden är en variant av denna sallad- jag bytte ut pastan mot quinoa :P

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.