Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med ärtpesto

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vill man ha lite annan smak kan man byta ut pinjenötterna mot bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt förpackningen.
  2. Mixa 3 dl av ärterna med vitlöken och droppa i olivoljan. Flytta över till en stor bunke och vänd i parmesanosten och pastan.
  3. Dela sockerärterna på mitten och vänd ner dem och 2 dl gröna ärter. Skär mozzarellaosten i kuber och vänd i dem samt spenat och rucola direkt före servering.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelhög värme och strö över salladen. Strö över lite flingsalt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.