Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väldigt improviserat men mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och skölj den i kallt vatten. Tina spenaten i micron.
  2. Rör ut färskosten i crème fraiche och blanda ner hälften av röran i spenat. Blanda sedan spenaten med pasta och pressa i lite citron.
  3. Bottna en tallrik med machesalladen och lägg den spenatmarinerade pastan ovanpå. Fördela sedan crabfish, räkor, tonfisk, skivat ägg, tomat och frukt runt om.
  4. Gör en "dressing" på den andra hälften av crème fraicheröran, keso, stenbitsrom och mango chutney och servera den till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.