Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med tomater, ägg och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En färgstark sallad med mättande tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka äggen i ca 8 min.
  3. Blanda gräddfil, örtsalt, senap, persilja och vitlök.
  4. Blanda den kokta, kalla pastan med såsen.
  5. Skala och skiva löken. Skär tomaterna och spenaten i bitar.
  6. Skala och klyfta äggen.
  7. Blanda ner grönsakerna och äggen i pastan. Mal över lite svartpeppar.
  8. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.