Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad till kallt kött

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Pastasallad perfekt till utflykt eller vid sommarfest när man är många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning och låt den svalna. Under tiden blanda ihop filmjölk, örtagårdskrydda, vitlök, majonnäs, salt och gräslök. Tillsätt den kalla pastan. Till denna pastasallad serverar du kallt kött t ex grillad kyckling (Tycker jag är godast), rökt skinka, kassler eller rostbiff samt bröd och grönsallad.
  2. LYCKA TILL!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • JansonM 26 maj 2009

    Jag gjorde kryddstarka köttfärsbiffar som jag serverade till denna goda pastasallad. Jättegott.

  • dolanga 4 juni 2009

    Jag hade fläskfile och kassler till.

  • hope77 11 juli 2010

    Jag gjode salladen till ett knytkalas, eftersom vi hade Italien som tema gjorde jag vissa justeringar i receptet (italiensk salladskrydda istället för örtagård, sedan hade jag även i soltorkade tomater och gröna oliver) och det blev en riktigt succé. Pastasalladen konkurerade ut potatissalladen, barnen älskade det och det var flera som ville ha receptet.

  • Malan14 19 augusti 2011

    Såå himla gott och enkelt, gjorde med laktosfri filmjölk så äldste sonen med kunde äta och han älskade det :) Högsta betyg!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.