Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med ädelost

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enklare kan det inte bli!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vispgrädde (matlagningsgrädde är ett magrare alternativ). Blanda mjölk och mjöl till en klumpfri röra och blanda med grädden. Låt småkoka i ca 5 minuter. Rör ofta
  2. Stek bacon och blanda ner i såsen. Smula i kylskåpskall ost och låt den smälta utan att det kokar.
  3. Smaka till med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.