Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med ädelost, bacon och ärtor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta recept komponerade jag och min pojkvän ihop en kväll...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken.
  2. Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Koka upp crème fraiche i en kastrull. Tillsätt de frysta ärtorna. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält. Tillsätt bacon och purjolök.
  3. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 8 september 2008

    Gott och enkelt! Strålande kombination av ädelost och bacon!

  • DeLaEm 28 september 2013

    Smidigt, gott, snabblagat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.