Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med champinjoner och squash

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God pastasås som jag också brukar äta till quinoa. Man kan givetvis skiva champinjonerna, men jag föredrar de i stora "klyftor".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlöken och den gula löken , och fräs tillsammans med persiljan i smör eller olja.
  2. Skär champinjoner och tomaten i klyftor, och squashen i tärningar. Salta gärna squashen så den vattnas ur och torka av vattnet.
  3. Blanda först i champinjonerna och låt steka med tills de får fin färg. Lägg sedan i tomater och squash. Låt dessa få bli varma, smula ner buljongtärningen och tillsätt vattnet. Låt koka ihop någon minut och blanda ner creme fraiche, fortsätt att puttra ett par minuter.
  4. Severas till pasta, eller gärna quinoa kokt i grönsaksbuljong.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • nilha 1 september 2009

    Mumma! Jätte lätt och jätte gott! Orkade inte salta squashen men det blev inte vattnigt ändå. Hade en hel liten lök för mannen missade att läsa att det stod en halv och vi hade grädde istället för creme fraich och redde med lite maizena för att få den lite tjockare. Super, super gott! Kommer jag göra fler gånger!

  • Haw 21 oktober 2009

    Mmm. god! Jag skulle nog valt mer creme fraish istället för vattnet. Blev inte så krämig som jag förväntat mig. Men jag kommer definitivt göra om den. Tack för ett bra recept.

  • olfo 18 februari 2012

    Enkelt och gott. Lättstekt bacon till passar perfekt. Mvh olfo

  • olfo 18 februari 2012

    Enkelt och gott. Lättstekt bacon till passar perfekt. Mvh olfo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.