- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
God pastasås som jag också brukar äta till quinoa.
Man kan givetvis skiva champinjonerna, men jag föredrar de i stora "klyftor".
Instruktioner
- Finhacka vitlöken och den gula löken , och fräs tillsammans med persiljan i smör eller olja.
- Skär champinjoner och tomaten i klyftor, och squashen i tärningar. Salta gärna squashen så den vattnas ur och torka av vattnet.
- Blanda först i champinjonerna och låt steka med tills de får fin färg. Lägg sedan i tomater och squash. Låt dessa få bli varma, smula ner buljongtärningen och tillsätt vattnet. Låt koka ihop någon minut och blanda ner creme fraiche, fortsätt att puttra ett par minuter.
- Severas till pasta, eller gärna quinoa kokt i grönsaksbuljong.
Publicerat den
30 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mumma! Jätte lätt och jätte gott! Orkade inte salta squashen men det blev inte vattnigt ändå. Hade en hel liten lök för mannen missade att läsa att det stod en halv och vi hade grädde istället för creme fraich och redde med lite maizena för att få den lite tjockare. Super, super gott! Kommer jag göra fler gånger!
Mmm. god! Jag skulle nog valt mer creme fraish istället för vattnet. Blev inte så krämig som jag förväntat mig. Men jag kommer definitivt göra om den. Tack för ett bra recept.
Enkelt och gott. Lättstekt bacon till passar perfekt. Mvh olfo
Enkelt och gott. Lättstekt bacon till passar perfekt. Mvh olfo