Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med curry, purjo och skinka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm, gott helt enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjo, pressa vitlök och tärna paprikan. Fräs i smör och curry i en kastrull. Fräs grönsakerna en stund utan att de tar färg. Pudra över mjöl och häll över buljong, grädde och créme fraiche. Låt koka i 5 minuter.
  2. Tärna skinkan, rör ned den och den rivna osten i såsen. Låt bli varmt, koka ej. Smaka av med salt och peppar och mer curry om du önskar.
  3. Servera med pasta.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bianka 4 november 2008

    Och creme fraichen då?

  • PatriciaS 17 februari 2009

    Detta var bland det godaste vi har ätit. Tack så mkt

  • littlejohn 22 november 2010

    Tack för en jättegod pastasås. Glad att jag gjorde en större sats så att det blev över till frysen också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.